Headerbild

Träna och Tävla

Med Mullsjö Alpina Skidklubb, MASK, tränar och tävlar du i alpin skidåkning.

Vår ambition är att skidåkning ska vara roligt och att du ska kunna utvecklas med din åkning under hela livet! Utifrån dina individuella förutsättningar ges du möjlighet att utvecklas för att nå dina mål.


Vi är nu inne i skidsäsongen 2023 och vi önskar alla nya och gamla medlemmar välkomna, barn och föräldrar, liten som stor – alla är välkomna!

MASK erbjuder under 2023 träning/tävlingsåkning och slalomskola. För grupper U8-U16 som önskar träna mer frekvent med ambition att vara att tävla kommer vi även denna vinter att samarbeta med SK Boge i Ulricehamn.

Träningar:
Träning i Ulricehamn sker måndagar, tisdagar och torsdagar.

Kostnad?
För att kunna delta i tränings- och tävlingsgrupper behöver du vara medlem och ha betalt träningsavgift, aktuella avgifter finns även under Medlemsavgifter:

  • Medlemsavgift: 150 kr/person eller 450 kr/familj

  • Träningsavgift: 500 kr/person

  • Säsongskort och medlemskap i SK Boge - Betalas till SK Boge

MASK har för avsikt att sponsra med hela eller en del av kostnaden för liftkorten i Ulricehamn. I nuläget är det oklart hur stort bidraget från klubben kan bli då vår ansökan om bidrag hos skidförbundet (för extra kostnader för träning i dubbla anläggningar, etc) inte hanterats ännu, mer info kommer framöver.

Ansökan om bidrag till säsongskort i Ulricehamn kan göras efter betald träningsavgift via mail till anmalan@mullsjoask.se.

Medlems- och träningsavgift ska förbetalas via klubbens bankgiro 839-0148 (märk med: Medlemsavgift "namn" och Träningsavgift tränings- och tävlingsgrupp om båda delar betalas in).

Har du frågor som du vill kontakta oss om? Mejla oss på info@mullsjoask.se.

Adress

Mullsjö Alpina Skidklubb c/o Richard Lundstedt Sjövägen 69 565 91 Mullsjö

Kontakt

E-post: info@mullsjoask.se Orgnr: 867200-6353 Swish: 1232028165 Bankgiro: 839-0148

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra sammarbetspartners